Соковиті іспанські котлетки: готуємо просто за старовинним рецептом
14 травня 2024,
16:59
Читать новость на русском
Джерело:
Recetas apetitosasВ Іспанії також полюбляють соковиті котлетки. Спробуйте приготувати їх за цим старовинним рецептом.
Ці котлети готуються не лише з фаршу. Овочі додадуть їм ще більше соковитості.
Буде смачно Коул слоу: рецепт класичного американського салату з капусти
Іспанські котлети
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
– 1 кілограм яловичого фаршу;
– 2 картоплини;
– 2 цибулини;
– 2 морквини;
– 1 червоний солодкий перець;
– 40 грамів шпинату;
– 4 зубчики часнику;
– 2 яйця;
– 0,5 чайної ложки солі;
– 0,25 чайної ложки перцю;
– 0,5 чайної ложки паприки.
Приготування:
- Почистьте, вимийте та натріть на великій терці цибулю, картоплю і моркву. Вимитий перець почистьте від серцевини та наріжте дрібними кубиками.
- Подрібніть вимитий часник та дуже дрібно наріжте шпинат. Додайте всі інгредієнти до яловичого фаршу.
- Розбийте у фарш яйця. Додайте перець, паприку та сіль. Усе добре перемішайте.
- Сформуйте котлети та викладіть їх на встелене пергаментом пласке деко. Ложкою зробіть заглибини в кожній. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте котлети протягом 30 хвилин.