Королівська страва за малі гроші: готуємо італійський салат з картоплею та томатами

4 червня 2024, 14:59
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Салат пантеллерія — традиційний рецепт з італійського вулканічного острова Пантеллерія. Обов'язково спробуйте приготувати його на своїй кухні.

Він готується зовсім не важко. Тож радимо зберегти цей рецепт.

Варто спробувати Раз, два – і готово: як приготувати фантастично смачну кабачкову запіканку

Салат Пантеллерія з картоплею

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 400 грамів картоплі;
– 300 грамів томатів;
– 30 грамів каперсів;
– 50 грамів оливок;
– 1 червона цибулина;
– 20 мілілітрів білого винного оцту;
– 40 мілілітрів оливкової олії;
– сушене орегано, свіжий базилік, сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. Помийте та відваріть картоплю без шкірки приблизно 30 – 35 хвилин у підсоленій воді.
  2. Почистьте і тонко наріжте цибулю. Також помийте та поріжте помідори.
  3. У велику миску покладіть цибулю, помідори чері, оливки без кісточок та каперси. Додайте подрібнене листя базиліка і сушене орегано.
  4. Охолоджену готову картоплю наріжте шматочками. Додайте до решти інгредієнтів.
  5. Заправте салат білим винним оцтом, олією, сіллю, перцем до смаку та перемішайте.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні кабачкові оладки.