Навпаки – варто щодня організовувати для себе і рідних гастрономічну подорож у найомріяніші куточки планети, зазначає 24 Канал. Почнімо з Італії та ключової страви місцевої кухні – пасти Болоньєзе.

Читайте також Фаршировані гомілки в часниковій карамелі: оригінальний і дуже смачний рецепт

Вмикайте улюблену італійську музику, приготуйте інгредієнти та перетворіть свій дім на затишний італійський куточок! А як приготувати страву, що доповнить цю атмосферу, розповідаємо далі.

Як вибрати фарш для Болоньєзе

Основою пасти Болоньєзе є соус, приготовлений із якісного і особливо соковитого фаршу. Тож почати підготовку слід саме із вибору м'ясного інгредієнту. При цьому не потрібно довго перебирати у голові можливі опції – ваша страва буде ідеальною з фаршем "Соковитий" від ТМ "Наша Ряба".

Завдяки тому, що у складі продукту – 100% м'яса курячої ніжки без шкірки, фарш виходить ще соковитішим та гарантує пасті Болоньєзе особливий та більш насичений смак. Тож навіщо ризикувати, якщо про це вже потурбувався виробник, відомий своєю якістю та надійністю?

Так, ТМ "Наша Ряба" спрощує приготування улюблених страв з 2001 року, а знайти продукцію бренду дуже легко – в Україні працює 1500 точок власної мережі "Наша Ряба". Тож цілком ймовірно, що одна з них розташована просто біля вашого дому.

М'ясо обрали, інгредієнти придбали, а як приготувати справжню пасту Болоньєзе – дізнавайтеся у покроковому рецепті.

Рецепт пасти Болоньєзе з курячим фаршем

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Рецепт пасти Болоньєзе для всієї родини / Фото Shutterstock

Приготування:
  1. На розігріту пательню додайте олію та викладіть фарш курячий "Соковитий".
  2. Цибулю очистіть та наріжте на кубики, викладіть до фаршу. Смажте все упродовж 5 хвилин, помішуючи м'ясо з цибулею.
  3. Подрібніть часник. Зробити це можна за допомогою часникодавки, тертки або гострого ножа. Додайте часник до фаршу і продовжіть смажити все ще 1 хвилину.
  4. Помідори наріжте на довільні шматочки і перебийте за допомогою занурювального блендера.
  5. Влийте томатне пюре на пательню з курячим фаршем і тушкуйте на маленькому вогні 10 хвилин. Додайте сіль і перець до смаку.
  6. Долийте до соусу червоне вино, бальзамічний оцет і трішки води. Доведіть все до кипіння і тушкуйте близько 10 хвилин або поки соус не загусне.
  7. Додайте до готового соусу сир моцарела, після чого зніміть сковорідку з вогню.
  8. Відваріть спагеті відповідно до інструкції на упаковці.
  9. Готові спагеті розкладіть на тарілки, полийте гарячим соусом Болоньєзе. Подавайте страву до столу гарячою.

Смачного!