Ця страва готується елементарно. Вона точно сподобається вашим рідним.

Буде смачно Хрумка ззовні та ніжна всередині: унікальний рецепт молодої картоплі у духовці

Кабачки в клярі з фаршем

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Кабачки помийте та наріжте кружечками завтовшки 1,5 – 2 сантиметри. За допомогою чарки видавіть з кожного кружечка середину.
  2. Зробіть фарш. Для цього перемеліть м'ясо на м'ясорубці, а також подрібніть цибулину і серединки кабачків. М'якоть білого хліба замочіть в молоці та добре відтисніть. З'єднайте м'ясо, перемелені цибулю і кабачки, розмочений білий хліб, сіль, перець і спеції до смаку.
  3. Кільця кабачків начиніть фаршем.
  4. Для кляру 1 яйце з'єднайте з 1 – 2 столовими ложками молока і гарненько збийте. Сіль і перець додайте до смаку.
  5. Фаршировані кабачки обваляйте в борошні, а потім вмочіть в кляр, після чого викладіть на розігріту пательню з олією.
  6. Смажте з двох сторін на середньому вогні до рум'яної скоринки. Щоб м'ясо встигло просмажитися, накрийте пательню кришкою.