Така страва виходить дуже ароматною. Готова картопля буде м'якою всередині, а зверху матиме апетитну золотисту скоринку.

Варто спробувати Смачніший ніж печінковий: елементарний рецепт кабачкового торта, який вразить всіх

Молода картопля у духовці

  • Час: 70 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Молоду картоплю почистьте, помийте та складіть в каструлю. Залийте окропом та поставте варитися на 5 – 10 хвилин.
  2. Злийте воду, полийте картоплю оливковою олією, посипте спеціями та сіллю. Щоб вони рівномірно розподілилися, струсіть каструлю кілька разів.
  3. Застеліть форму фольгою та викладіть туди картоплю. Випікайте її 20 – 30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
  4. Додайте до картоплі подрібнений часник, кмин і сушений базилік. Перемішайте та знову відправте у духовку на 10 – 20 хвилин до золотистої скоринки.
  5. Подавайте з подрібненою зеленню і свіжими овочами.