Така страва виходить дуже ароматною. Готова картопля буде м'якою всередині, а зверху матиме апетитну золотисту скоринку.
Варто спробувати Смачніший ніж печінковий: елементарний рецепт кабачкового торта, який вразить всіх
Молода картопля у духовці
- Час: 70 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Молоду картоплю почистьте, помийте та складіть в каструлю. Залийте окропом та поставте варитися на 5 – 10 хвилин.
- Злийте воду, полийте картоплю оливковою олією, посипте спеціями та сіллю. Щоб вони рівномірно розподілилися, струсіть каструлю кілька разів.
- Застеліть форму фольгою та викладіть туди картоплю. Випікайте її 20 – 30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
- Додайте до картоплі подрібнений часник, кмин і сушений базилік. Перемішайте та знову відправте у духовку на 10 – 20 хвилин до золотистої скоринки.
- Подавайте з подрібненою зеленню і свіжими овочами.