Справжній хіт цього літа: приготуйте кабачки з фаршем у клярі
13 серпня 2024,
15:59
Читать новость на русском
Джерело:
Good HouseКабачки в клярі – це традиційний літній делікатес, який завжди викликає теплі спогади про сонячні дні. Але якщо ви спробуєте приготувати їх з фаршем, результат стане ще смачнішим і ситнішим. Цей рецепт додасть нові смакові відтінки та перетворить звичну страву на справжній кулінарний шедевр.
Ця страва готується елементарно. Вона точно сподобається вашим рідним.
Буде смачно Хрумка ззовні та ніжна всередині: унікальний рецепт молодої картоплі у духовці
Кабачки в клярі з фаршем
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 6
– кілька молодих кабачків;
– 300 грамів м'яса;
– 1 яйце;
– 100 грамів молока;
– 1 цибулина;
– кілька скибочок білого хліба;
– сіль, перець, спеції до смаку.
Приготування:
- Кабачки помийте та наріжте кружечками завтовшки 1,5 – 2 сантиметри. За допомогою чарки видавіть з кожного кружечка середину.
- Зробіть фарш. Для цього перемеліть м'ясо на м'ясорубці, а також подрібніть цибулину і серединки кабачків. М'якоть білого хліба замочіть в молоці та добре відтисніть. З'єднайте м'ясо, перемелені цибулю і кабачки, розмочений білий хліб, сіль, перець і спеції до смаку.
- Кільця кабачків начиніть фаршем.
- Для кляру 1 яйце з'єднайте з 1 – 2 столовими ложками молока і гарненько збийте. Сіль і перець додайте до смаку.
- Фаршировані кабачки обваляйте в борошні, а потім вмочіть в кляр, після чого викладіть на розігріту пательню з олією.
- Смажте з двох сторін на середньому вогні до рум'яної скоринки. Щоб м'ясо встигло просмажитися, накрийте пательню кришкою.