Мариновані кабачки з медом і часником: цікава закуска, яка здивує всіх

11 липня 2024, 19:41
Читать новость на русском

Джерело:

Obozrevatel

Мабуть, існує мільйон різних способів приготування кабачків. Спробуйте зробити їх з медом і часником.

Такі кабачки точно сподобаються вашим близьким. Вони водночас ніжні та пікантні.

Варто спробувати Кабачки ще ніколи не були такими смачними: тушкуємо з морквою та цибулею

Кабачки з медом і часником

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 6
Інгредієнти:
– 1 кілограм кабачків;
– 100 мілілітрів олії;
– 4 столові ложки оцту;
– 3 столові ложки меду;
– 6 зубчиків часнику;
– 1 перець чилі;
– 2 чайні ложки солі;
– зелень до смаку.

Приготування:

  1. Наріжте слайсами молоді кабачки. Посипте їх сіллю, після чого перемішайте руками. Залиште кабачки за кімнатної температури на 20 – 30 хвилин.
  2. В окрему миску покладіть натертий часник і порізаний перець чилі. Додайте олію, оцет і мед. Дрібно нашаткуйте кріп.
  3. Через 20 – 30 хвилин злийте сік, який виділили кабачки. 
  4. Подрібнену зелень змішайте з медово-часниковим маринадом та кабачками. Закуску можна одразу подавати на стіл.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні кабачкові оладки.