21 липня,
19:55
Чудова закуска: простий рецепт смажених кабачків
Джерело:
Fajne gotowanieХрустка закуска з кабачків стане вашою улюбленицею. Кілька простих кулінарних кроків – і смачна страва вже на вашому столі.
Смажені кабачки – це особливі та хрусткі овочі у паніровці. Такі овочеві смаколики стануть відмінною стравою на вечерю.
Цікаво Бюджетна закуска, яка вкраде ваше серце: рецепт фантастичної намазки з буряка
Смажені кабачки
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
– 600 грамів кабачків;
– 4 столові ложки пшеничного борошна;
– 4 столові ложки панірувальних сухарів;
– 2 яйця;
– 30 мілілітрів олії.
Приготування:
- Кабачки помийте і зріжте кінчики.
- Весь кабачок наріжте кружальцями товщиною близько 5 міліметри.
- Викладіть скибочки на дошку і посипте сіллю з обох сторін. Перекладіть на тарілку і залиште на 25 хвилин.
- Тим часом в глибоку тарілку висипте панірувальні сухарі.
- В іншій тарілці змішайте борошно, чайну ложку солодкої паприки та щіпки перцю.
- На третю тарілку розбийте яйця і збийте їх виделкою.
- Кабачки обітріть від зайвої рідини паперовим рушником.
- На сковороді розігрійте олію.
- Кожен шматочок обмажте борошном, яйцем і панірувальними сухарями.
- Смажте з двох сторін до золотистої скоринки.