Перець додасть ікрі неймовірного аромату. Обов'язково спробуйте приготувати її за цим перевіреним рецептом.

Буде смачно Бюджетно і дуже смачно: приготуйте бризолі з соковитою начинкою

Кабачкова ікра

  • Час: 2 години
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Розігрійте гриль до високої температури. Змастіть решітку олією та покладіть болгарський перець і кабачки. Обсмажте, періодично перевертаючи, перці 15 – 20 хвилин, а кабачки 25 – 30 хвилин. Перекладіть обсмажені на грилі овочі у велику миску і щільно накрийте плівкою. Залиште на 15 хвилин.
  2. З перця зніміть шкірку, приберіть плодоніжки та насіння. З кабачків також видаліть шкірку і плодоніжки. Збийте овочі в кухонному комбайні, поки не утвориться густа паста з дрібними помітними шматочками перцю. На це піде приблизно 15 секунд.
  3. Розігрійте олію в середній каструлі на середньому вогні, додайте цибулю та готуйте до м'якості. Вмішайте пасту з гострого перцю та перемішайте до однорідності. Зменште вогонь до мінімуму та готуйте ще 20 – 30 хвилин, не накриваючи й часто помішуючи.
  4. Зніміть каструлю з вогню. Додайте кінзу, сіль і чорний перець. Дайте охолонути до кімнатної температури та подавайте.