Є безліч рецептів приготування кабачкової ікри. Радимо скористатися одним з найпростіших, але дуже вдалих.
Варто спробувати У 10 разів смачніший, ніж магазинний: рецепт консервованого зеленого горошку
Кабачкова ікра
- Час: 55 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Дрібно наріжте очищену цибулю. Натріть очищену моркву на тертці. Обсмажте овочі на олії.
- Додайте томатний соус та перемішайте.
- Кабачок наріжте на кубики та додайте до загальної маси.
- Потім додайте подрібнений часник, спеції та тушкуйте під кришкою приблизно 30 хвилин.
- Перекладіть ікру в глибоку миску, збийте блендером, влийте оцет і добре перемішайте.
- Далі страву можна подавати на стіл чи закрити у простерилізовані банки.