Кабачкова ікра готується дуже просто. Обов'язково спробуйте зробити її за цим рецептом.

Буде смачно Ідеальна літня намазка: рецепт зеленого масла з часниковими стрілками

Кабачкова ікра

  • Час: 2 години
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Розігрійте гриль до високої температури. Покладіть болгарський перець і кабачки на змащену олією решітку. Смажте перці, періодично перевертаючи, 15 – 20 хвилин, а кабачки – 25 – 30 хвилин. Потім перекладіть овочі у велику миску і щільно накрийте поліетиленовою плівкою. Залиште на 15 хвилин.
  2. З перців зніміть шкірку, приберіть плодоніжки та насіння. З кабачків також видаліть шкірку і плодоніжки. Подрібніть овочі блендером.
  3. Розігрійте олію в середній каструлі на середньому вогні, додайте цибулю та готуйте до м'якості. Додайте кабачкове пюре та пасту з гострого перцю, перемішайте. Зменште вогонь до мінімуму та готуйте, помішуючи, 20 – 30 хвилин.
  4. Зніміть з вогню. Додайте подрібнену кінзу, сіль і чорний перець. Дайте охолонути приблизно 1 годину.