Кулінарний шедевр за лічені гривні: готуємо особливі кабачкові деруни
18 липня 2024,
18:51
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaСезон кабачків у розпалі, і з них можна створити безліч смачних і цікавих страв. Якщо вам подобаються деруни, спробуйте цей варіант, де основним інгредієнтом замість картоплі будуть кабачки. Це чудова можливість додати різноманітності до вашого меню та насолодитися новими смаками!
Кабачкові деруни готуються просто елементарно. Обов'язково спробуйте втілити цей рецепт у життя.
Варто спробувати Справжній хіт цього літа: приготуйте кабачки з фаршем у клярі
Кабачкові деруни
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 6
– 3 кабачки;
– 1 цибулина;
– 2 яйця;
– 2 зубчики часнику;
– 120 грамів борошна;
– сіль, перець, зелень, сметана, олія до смаку.
Приготування:
- Кабачки помийте і почистьте. Натріть на середній тертці та відтисніть зайвий сік.
- Почистьте цибулю і часник. Натріть їх до кабачків на дрібній тертці.
- Додайте яйця, борошно, сіль, перець і помиту, дрібно нарізану зелень. Добре перемішайте.
- Розігрійте пательню з олією і викладіть масу ложкою, формуючи оладки. Обережно перевертайте лопаткою. Смажте до золотавої скоринки.
- Готову страву подавайте зі сметаною.