Якщо шукаєте, що смачного приготувати з кабачків, скористайтеся цим рецептом. Вам точно сподобається.

Варто спробувати Делікатес, який часто не вміють готувати: шеф розповів, як правильно смажити часникові стрілки

Кабачковий коржик з куркою

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4

Дивіться, як готувати кабачковий коржик з куркою: відео

Приготування:

  1. Кабачки натріть та перекладіть в друшляк, щоб стекла рідина.
  2. Для начинки цибулю наріжте, а часник подрібніть. Куряче філе наріжте маленькими шматочками. Підсмажте все до готовності на невеликій кількості олії. Доведіть до смаку сіллю і перцем.
  3. Наріжте окремо зелену цибулю і кріп. Сир натріть.
  4. До натертих кабачків додайте яйця, сметану, половину натертого сиру, сіль і мелений перець. Перемішайте, додайте борошно і знову перемішайте.
  5. До готової начинки додайте зелену цибулю, а до тіста – нарізаний кріп, гірчицю і перемішайте.
  6. Добре розігрійте олію на пательні. Викладіть частину тіста у вигляді коржика. Смажте 4 – 5 хвилин і накрийте кришкою.
  7. Коли по колу з'явиться золотиста скоринка, а поверхня стане матовою, викладіть частину тертого сиру, начинку і знову посипте тертим сиром. Згорніть у вигляді конверта і накрийте кришкою. Готуйте 5 – 7 хвилини. Повторіть всі етапи смаження з рештою кабачкового тіста і начинки.