Суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як він смажить часникові стрілки. З цими порадами вони будуть м'якими та дуже ароматними.
Варто спробувати Як з мангала: рецепт фантастичних крилець у соєво-медовому маринаді
Як готувати часникові стрілки
Ярославський зазначив, що часникові стрілки – це сезонно, не дорого, легко в приготуванні та смачно.
Стрілки часнику краще брати найсвіжіші та найсолодші, трохи старіші доведеться тушкувати на 5 хвилин більше. На стрілках є насіннєва коробочка, яку я відриваю!
– додав шеф.
Як готувати часникові стрілки:
- Наріжте стрілки так, щоб була довжина 4 – 6 сантиметрів та добре промийте.
- Нагрійте пательню з олією і додайте нарізані стрілки, посоліть і підсмажте десь 5 хвилин.
- Додайте шматочок вершкового масла, кілька столових ложок води, накрийте кришкою і тушкуйте ще 5 хвилин.
Дивіться відео, як готувати часникові стрілки:
"І це все! Стрілки готові Вони аж солодкі на смак, може ледь-ледь відчуватися аромат часнику, але він не заважає, а нагадує спаржеву квасолю! Ще можна додавати сметану за кілька хвилин до готовності та просто їсти з відвареною картоплею", – додав Ярославський.
Також часникові стрілки можна заливати яйцями та зробити з них сезонний сніданок.
"Можна додавати й інші овочі та спеції. Можна просто робити на блендері свіжу пасту, яку потім потрібно зберігати в холодильнику. Можна заморозити та використовувати взимку!" – підсумував Ярославський.