Найсмачніша страва літа: секретний рецепт ідеальних кабачкових оладків
2 серпня 2024,
10:33
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaОладки з кабачків вражають своїм чудовим смаком і неперевершеною ніжністю. Використовуйте цей простий покроковий рецепт, щоб приготувати ці смачні і золотисті оладки. Щоб підкреслити їхній смак, додайте улюблені спеції або свіжі трави – це зробить страву ще ароматнішою і смачнішою.
На приготування вам потрібно всього 30 хвилин. Страва вийде ароматною та дуже ніжною.
Буде смачно Раз, два – і готово: приготуйте фантастичну моркву по-корейськи вдома – секретний рецепт
Кабачкові оладки
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
– 400 грамів кабачків;
– 250 мілілітрів молока 2,5%;
– 160 грамів борошна;
– 1,5 чайної ложки солі;
– 1 чайна ложка цукру;
– 30 мілілітрів олії;
– 2 яйця;
– 50 грамів петрушки.
Приготування:
- Обріжте з кабачків все зайве та натріть їх на грубій терці.
- Покладіть терті кабачки у миску та вбийте яйця. Перемішайте блендером до однорідності.
- Всипте сіль та цукор і знову перемішайте.
- Додайте молоко, олію, подрібнену петрушку та борошно і перемішайте.
- Пательню змастіть олією та покладіть на неї порцію тіста. Смажте млинці на середньому вогні з двох боків до рум'яності.