Рецепт кабачкових оладків: приготуйте цю смакоту у розпал сезону

17 червня 2024, 13:37
Читать новость на русском

Джерело:

Kwestia smaku

Оладки з кабачків – надзвичайно смачна та легка страва. Вона чудово доповнює ваше літнє меню. Оладки з кабачків ніжні, мають хрустку скоринку та дають можливість вам відкрити для себе цей овоч по-новому.

Такі оладки швидко готуються і можуть бути подані як на сніданок, так і на обід або вечерю. Їх можна поєднувати з різними соусами, сметаною або свіжими овочами, що робить їх універсальною опцією на будь-який випадок життя. 

Цікаво Справжній літній делікатес: приготуйте найніжніші часникові стрілки з грибами

Оладки з кабачків

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4


Така смакота за невеликі кошти / Фото unsplash

Інгредієнти:
— 3 столові ложки пшеничного борошна;
— 1 яйце;
— 2 столові ложки молока;
— 300 грамів кабачків
— чверть невеликої цибулини;
— 1 столова ложка кропу або петрушки;
— олія для смаження.

Приготування:

  1. Борошно висипте в миску, змішайте (бажано віночком) з дрібкою солі, свіжомеленим перцем, а потім зі збитим яйцем.
  2. Влийте молоко і перемішайте до однорідного тіста.
  3. Відважте необхідну кількість кабачків (не більше!). Вимийте, обсушіть, зріжте кінчики і натріть на крупній тертці.
  4. Таким же чином натріть цибулю. Натерши кабачок і цибулю, обережно відіжміть руками зайву воду.
  5. Додайте в тісто кабачки, цибулю і подрібнену зелень і перемішайте ложкою.
  6. Розігрійте сковороду з олією.
  7. Додайте столову ложку (не більше!) суміші з кабачками і смажте млинці приблизно 2 – 3 хвилини.
  8. Коли вони гарненько підрум’яняться, переверніть і смажте ще 2 хвилини.

Не забудьте приготувати: полуничне мохіто у банках.