На приготування треба всього 30 хвилин. Смак цього супу вас приємно здивує.
Варто спробувати Справжній хіт цього літа: приготуйте кабачки з фаршем у клярі
Кабачковий крем-суп
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 6
Приготування:
- Почистьте та наріжте картоплю невеликими кубиками. Так само наріжте кабачки. Помийте, обсушіть та подрібніть зелену цибулю. Натріть чедер та мускатний горіх.
- Покладіть картоплю у велику каструлю. Залийте водою, щоб вона її повністю покрила. Додайте кубики бульйону, доведіть до кипіння, накрийте кришкою і готуйте 10 хвилин.
- Додайте кабачки, знову накрийте кришкою і готуйте ще 5 хвилин. Далі додайте зелену цибулю, накрийте кришкою і готуйте останні 5 хвилин.
- Зніміть суп з вогню, додайте тертий сир і приправте мускатним горіхом, сіллю та перцем. Подрібніть все блендером. За потреби додавайте гарячу воду, поки не отримаєте бажану консистенцію.
- Подавайте кабачковий суп із тертим сиром, зеленою цибулею та дрібкою мускатного горіха.