Ця апетитна літня закуска стане чудовою заміною важким м'ясним стравам. Радимо обов'язково її приготувати.

Буде смачно Щоб були м'якенькі та смачні: як правильно готувати часникові стрілки

Торт з кабачків

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Кабачки натріть на великій тертці, посоліть, перемішайте і добре відтисніть сік. Додайте яйця та перемішайте.
  2. Далі висипте борошно і додайте подрібнену зелену цибулю. Посоліть до смаку. Тісто має вийти в міру густим, як на оладки.
  3. На розігріту пательню налийте олію і викладіть кабачкову масу, розподіливши по всьому дну, щоб вийшов млинець. Обсмажте з двох боків до рум'яної скоринки. Те саме зробіть з рештою тіста. Дайте млинцям охолонути.
  4. Тим часом у мисці з'єднайте майонез, сметану, кріп та пропущений через прес часник.
  5. Зберіть торт. Змастіть соусом кабачковий корж, зверху викладіть кружечки помідорів, посоліть, поперчіть та посипте тертим сиром. Продовжуйте, поки млинці не закінчаться.
  6. Верхній млинець змастіть соусом і прикрасьте подрібненою петрушкою та помідорами. Готовий торт поставте в холодильник на 2 години.