Ресторанна страва без стресу: простий рецепт ідеальних кальмарів у духовці

15 березня 2024, 15:59
Читать новость на русском

Джерело:

tanya.perchik

Не минайте кальмари у магазині, адже з них можна приготувати дуже смачні та поживні страви. Однією з них є кальмари з травами у духовці.

Вони готуються просто, а смакують просто незабутньо. Обов'язково спробуйте скористатися цим рецептом.

Буде смачно Впорається навіть новачок: швидкі рецепти лінивих суші з "Водним Світом"

Кільця кальмарів у духовці

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 4 тушки кальмарів;
– 200 грамів чері;
– 100 грамів панірувальних сухарів;
– 1 чайна ложка італійських чи прованських трав;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– сіль до смаку.
Секрет вдалої страви – у добірних продуктах. Тож надавайте перевагу лиш надійним і перевіреним виробникам. Таким як ТМ "Водний Світ" – беззаперечному лідеру на українському ринку морепродуктів, який упродовж 22 років постачає високоякісну продукцію, що ще жодного разу не підводила споживачів.

Приготування:

  1. Кальмарів почистьте, обсушіть та наріжте кільцями.
  2. Чері помийте та розріжте навпіл.
  3. Змішайте кільця кальмарів, чері, трави, сіль, оливкову олію та акуратно перемішайте. Додайте панірувальні сухарі, струсіть, перемішайте і відразу розкладіть на деку в один шар.
  4. Запікайте 15 хвилин при 180 градусах на режимі з конвекцією або при 200 градусах на режимі "Верх – низ"
Любите рибу та морепродукти? Дізнайтеся, як обрати свіжий оселедець та з чим він найкраще смакує.