Радимо хоч раз в житті приготувати кандьор. Ця страва вам точно сподобається.

Варто спробувати Ідеальна страва за копійки: геніальний рецепт цибулевих стрілок зі спаржевою квасолею

Кандьор зі пшоном

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 3

Приготування:

  1. Добре помийте пшоно до чистої води. Картоплю та цибулю почистьте та поріжте кубиками. Моркву натріть на великій терці.
  2. Каструлю з 1,5 літром води доведіть до кипіння. Посоліть до смаку, додайте пшоно і картоплю. Зменште вогонь і варіть на слабкому вогні 20 хвилин, помішуючи.
  3. Тим часом яйця розбийте в миску, посоліть та поперчіть. Збийте до однорідності.
  4. На розігрітій пательні з олією обсмажте цибулю та моркву до золотавості. Додайте в каструлю та готуйте ще 2 – 3 хвилини.
  5. Наприкінці приготування влийте в суп яйця тонкою цівкою. Доведіть до смаку сіллю та меленим перцем. Подавайте із зеленню.