Тетяна Литвинова розповідає як приготувати смачний та ароматний карі з курятиною та гарбузом. Страву подають з рисом або тонким лавашем, який можна приготувати вдома.

Читайте також Як приготувати лобіо: рецепт від Тані Литвинової

Карі з курятиною та гарбузом

  1. Для приготування ретельно помийте куряче філе, наріжте скибочками.
  2. У каструлі з маслом гхі, обсмажте м'ясо.
  3. Почистіть гарбуз, наріжте кубиками.
  4. Для приготування соусу помийте, почистіть перець, моркву, часник, цибулю, імбир, томати, викладіть у блендер, подрібніть до однорідної консистенції.
  5. У каструлю з курятиною, вилийте соус, варіть протягом 10 хвилин.
  6. Викладіть у каструлю з соусом гарбуз, додайте спеції, сіль. Варіть ще протягом 10 хвилин до готовності.
  7. Викладіть на тарілку. Смачного!

Карі з курятиною та гарбузом – рецепт від Тані Литвинової у відео: