24 травня,
06:06
Картопля, масло та часник: шедевр на смак, який не вимагає зусиль
Джерело:
gospodynkaПечена картопля – це особливий гарнір, який підійде для всіх випадків життя. Треба лише трішки кулінарної магії, аби перетворити його на шедевр.
З цим рецептом ваша печена картопля буде викликати справжній фурор. Мінус цієї страви лише один – вас часто проситимуть приготувати її знову.
Читайте також Пора солити щавель: чи потрібно додавати сіль – борщ взимку буде неймовірний
Рецепт печеної картоплі
Час: 1 година 20 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 кілограм картоплі
– 100 грамів вершкового масла;
– 2 – 3 зубчики часнику;
– сіль, перець, паприка, орегано – до смаку.
Приготування:
- Картоплю нарізаємо кільцями або шматочками.
- Викладаємо картоплю у форму для запікання.
- Масло, часник та спеції поміщаємо у блендер та збиваємо до отримання однорідної маси.
- Щедро поливаємо картоплю та запікаємо 45 хвилин при 190 градусах.
Смачного!
Ідеальне доповнення до столу: смачний салат з молодих кабачків.