Картопляна піца стане відкриттям для кожного, адже вона не тільки смачна, а й ситна та доступна за ціною та продуктами.

Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному

Такий варіант страви сподобається як дорослим, так і дітям. Український шеф-кухар Микола Люлько поділився рецептом піци з картоплею, аби й ви могли поласувати нею у будь-який день.

Рецепт піци з картоплею

  • Час: 60 – 80 хвилин
  • Порції: 6

Приготування:

  • Відварюємо картоплю в підсоленій воді 15 – 20 хвилин до готовності, але щоб не розварилась. Зливаємо воду і роби надрізи не дорізаючи до кінця.
  • Через пергамен роздавлюємо картоплю склянкою. Викладаємо на деко змащене олією, підсолюємо та відправляємо в розігріту духовку на 200 градусів, запікаємо поки картопля не буде супер золотавою (10 – 15 хвилин).
  • На кожну картоплину додаємо соус, тертий сир моцарела, нарізані ковбаски, та можемо посипати зверху спеціями.
  • Запікаємо в духовці на температурі 200 градусів поки не розплавиться сир (5 – 8 хвилин).
  • Подаємо до столу гарячою.

Смачного!