Картопляна піца стане відкриттям для кожного, адже вона не тільки смачна, а й ситна та доступна за ціною та продуктами.
Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному
Такий варіант страви сподобається як дорослим, так і дітям. Український шеф-кухар Микола Люлько поділився рецептом піци з картоплею, аби й ви могли поласувати нею у будь-який день.
Рецепт піци з картоплею
- Час: 60 – 80 хвилин
- Порції: 6
Приготування:
- Відварюємо картоплю в підсоленій воді 15 – 20 хвилин до готовності, але щоб не розварилась. Зливаємо воду і роби надрізи не дорізаючи до кінця.
- Через пергамен роздавлюємо картоплю склянкою. Викладаємо на деко змащене олією, підсолюємо та відправляємо в розігріту духовку на 200 градусів, запікаємо поки картопля не буде супер золотавою (10 – 15 хвилин).
- На кожну картоплину додаємо соус, тертий сир моцарела, нарізані ковбаски, та можемо посипати зверху спеціями.
- Запікаємо в духовці на температурі 200 градусів поки не розплавиться сир (5 – 8 хвилин).
- Подаємо до столу гарячою.
Смачного!