Їхній смак підкреслять гриби та сир. Рідні точно проситимуть добавки.
Буде смачно Так робили ще наші предки: старовинний та мегапростий рецепт картопляної бабки
Картопляна запіканка з куркою
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Приготування:
- Підготуйте картопляне пюре. Зваріть картоплю в підсоленій воді, після чого злийте її, додайте вершкове масло, сметану та потовчіть.
- Тим часом обсмажте подрібнені гриби з цибулею, посоліть та поперчіть до смаку.
- Курку наріжте кубиками та посмажте до готовності. Додайте вершки, грибочки та потушкуйте разом ще 2 – 3 хвилини.
- Тоді у форму викладіть шарами пюре, курку, сир і так до кінця.
- Запікайте 15 – 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.