Суп із картоплею та шинкою на молоці
- Час: 40 хвилин
- Порції: 8
Читайте також Желатин не знадобиться: готуємо домашній холодець правильно
Фото Café delites
Приготування:
- Розігрійте в каструлі вершкове масло.
- Обсмажте на середньому вогні нарізані кубиками цибулю, моркву, селеру (4 хвилини).
Фото Café delites
- Додайте нарізану кубиками варену шинку та картоплю.
- Через 2 хвилини додайте подрібнений часник і смажте до появи аромату (приблизно 30 секунд).
- Додайте борошно й готуйте 2 хвилини, постійно перемішуючи.
- Влийте бульйон і перемішайте всі інгредієнти.
- Доведіть суп до кипіння й варіть, доки картопля не приготується (10 – 12 хвилин).
- Влийте молоко й варіть суп, помішуючи, до загущення (5 хвилин).
Фото Café delites
- Присмачте суп спеціями й подавайте до столу гарячим.
Смачного!