Суп із картоплею та шинкою на молоці

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 8

Читайте також Желатин не знадобиться: готуємо домашній холодець правильно


Фото Café delites

Приготування:

  1. Розігрійте в каструлі вершкове масло.
  1. Обсмажте на середньому вогні нарізані кубиками цибулю, моркву, селеру (4 хвилини).


Фото Café delites

  1. Додайте нарізану кубиками варену шинку та картоплю.
  2. Через 2 хвилини додайте подрібнений часник і смажте до появи аромату (приблизно 30 секунд).
  3. Додайте борошно й готуйте 2 хвилини, постійно перемішуючи.
  4. Влийте бульйон і перемішайте всі інгредієнти.
  5. Доведіть суп до кипіння й варіть, доки картопля не приготується (10 – 12 хвилин).
  6. Влийте молоко й варіть суп, помішуючи, до загущення (5 хвилин).


Фото Café delites

  1. Присмачте суп спеціями й подавайте до столу гарячим.

Смачного!