Євген Клопотенко опублікував рецепт на своїй сторінці в інстаграм. Для приготування можна використовувати фарш із яловичини або телятини. Для того, щоб кебаб був соковитим – додайте до фаршу холодної води і неперевершений смак і аромат здивує всіх.

Читайте також Як правильно запекти курячу грудку в духовці: домашні рецепти

Як приготувати кебаб

  1. У мисці змішайте фарш із соком лимона, додайте меленої паприки, коріандр, сіль, влийте до фаршу 50-70 мл холодної води, ретельно перемішайте.
  2. Почистіть цибулю, наріжте скибочками. Томати помийте, почистіть, наріжте напівкільцями.
  3. Картоплю помийте, почистіть від шкірки, розріжте на чотири частини і відваріть 10 хвилин у каструлі в окропі. Вистеліть деко пергаментом, викладіть картоплю, додайте сіль, паприку, цибулю, сік половини лимона.
  4. Розігрійте духовку до 200 градусів. Сформуйте з фаршу кебаби, викладіть на деко з картоплею, відправте запікатись на 15-20 хвилин. Одночасно запікайте картоплю, витягніть – 10-15 хвилин. Кебаб – до готовності.
  5. Викладіть на тарілку кебаб з картоплею, томати, задекоруйте листям петрушки. Смачного!

Рецепт кебабу з картоплею від Євгена Клопотенко у відео: