Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво поділився з читачами рецептом смачних, а головне швидких кексів з малиною.

Читайте також Швидко та ситно: як приготувати традиційні німецькі ковбаски на сковорідці

Ягоди можна обрати будь-які: свіжі чи заморожені, а щоб ще пришвидшити процес – обирайте домашнє варення. Тісто шеф-кухар теж обрав вже готове.

Рецепт малинових кексів

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 8 – 10 штук

Приготування:

  • Розігріваємо духовку до 180 градусів. Підготовлюємо деко для кексів: вкладаємо у кожен отвір паперові формочки.
  • Розкачуємо заздалегідь розморожене тісто скалкою. Змащуємо готовим домашнім варенням, або готуємо його самі: у сотейнику варимо малину з цукровою пудрою та вершковим маслом. Перетираємо через сито, щоб позбутися камінчиків.
  • Загортаємо все в рулет, розрізаємо порційно та вкладаємо у форми, як на відео шеф-кухаря.
  • Відправляємо випікати в духовку на 20 хвилин, до готовності.
  • Готові кекси з варенням малини викладаємо на тарілку, посипаємо цукровою пудрою та частуємося!