Кесаділья – страва мексиканської кухні, що у перекладі – "сирна тортилья". Зазвичай страву готують з кукурудзяної або пшеничної тортильї (тонкий коржик) із начинкою з розплавленого сиру. До начинки також додають м'ясо та овочі.

Читайте також Крем-суп з гарбуза та томатів за рецептом шеф-кухаря Володимира Ярославського

Кесаділья з куркою та коріандром

  1. Для приготування ретельно помийте куряче філе, наріжте скибочками.
  2. Помийте, почистіть томати, цибулю, перець, чилі, часник, наріжте маленькими кубиками, викладіть на пательню. Обсмажте на оливковій олії, додайте сіль та кукурудзу.
  3. Викладіть начинку на тарілку.
  4. Сир натріть на грубій тертці.
  5. Круглий лаваш або тортилью розкрийте, викладіть сир, начинку, загорніть навпіл. Обсмажте на сильному вогні на пательні з олією.
  6. Кінзу помийте, подрібніть ножем.
  7. Викладіть на тарілку, подавайте з кінзою, задекоруйте коріандром. Смачного!