Кіш – відкритий пиріг, який готують з тіста з додаванням овочів, грибів, м'яса, риби та запікається з соусом з яєць і молока. Оригінальний рецепт цієї страви створили німці з Лотарингії. Французи додали сир.

Читайте також Салат Панцанела з курятиною: домашній рецепт

Рецепт пирога

  1. У мисці з'єднайте розтоплене масло з молоком, додайте яйце, сіль, цукор, розпушувач, перемішайте. Далі – додайте борошно. Замісіть тісто, загорніть у харчову плівку, залиште на 20 хвилин у холодильнику.
  2. Дістаньте тісто, викладіть у високу форму діаметром 20-23 сантиметри.
  3. Броколі помийте, розділіть на суцвіття, відваріть кілька хвилин у каструлі з окропом.
  4. Рибу наріжте кубиками.
  5. Томати чері помийте, розріжте навпіл.
  6. Сир натріть на грубій тертці.
  7. Для приготування соусу у мисці з'єднайте сметану з яйцями, додайте сіль, перець, спеції, перемішайте до однорідної консистенції.
  8. У форму з тістом викладіть шарами броколі, філе лосося, вилийте соус, викладіть томати чері, зверху – тертий сир.
  9. Розігрійте духовку до температури 190 градусів, відправте запікатись протягом 30-35 хвилин до готовності.
  10. Викладіть на тарілку, розділіть на порції. Смачного!