Ви можете використовувати і яловичину, і свинину. Цей маринад однаково добре пасує до них обох.

Варто спробувати Дешево і дуже смачно: тушкуємо м'якесенькі курячі шлунки у сметані

Рецепт шашлику з яловичини

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Яловичину помийте і просушіть паперовим рушником. Наріжте середніми шматочками та покладіть в миску. Влийте горілку і ретельно перемішуйте кілька хвилин, щоб м'ясо її увібрало.
  2. Посоліть, поперчіть, додайте сік лимону і часник. Перемішайте і залиште на ніч маринуватися.
  3. Перед приготуванням додайте оливкову олію і перемішайте. Нанизуйте м'ясо на шампури по 6 – 8 шматочків і смажте на розігрітому вугіллі до рум'яності, постійно перевертаючи. Подавайте з томатним соусом і зеленню.