Не просто консервація, а витвір мистецтва: готуємо полуничне мохіто у банках

16 червня 2024, 13:30
Читать новость на русском

Джерело:

Cookpad

Сезон полуниці у розпалі, тому варто потурбуватися про те, щоб мати запаси цієї яскравої та соковитої ягоди. Ми пропонуємо вам приготувати надзвичайно смачний компот!

Полуничне мохіто точно смакуватиме всім. Окрім того, воно дуже просто готується.

Варто спробувати Лише з двох інгредієнтів: рецепт домашнього морозива з полуниці

Полуничне мохіто

  • Час: 2 години
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 600 грамів полуниці;
– 300 грамів цукру;
– 2 скибочки апельсина;
– гілочка м'яти;
– дрібка лимонної кислоти.

Приготування:

  1. Полуницю помийте та приберіть плодоніжки.
  2. Покладіть її в простерилізовані банки, додайте гілочку м'яти, скибки апельсина, цукор, лимонну кислоту.
  3. Залийте окропом до верху. Накрийте простерилізованою кришкою і закатайте ключем для консервування.
  4. Переверніть банку вверх дном та трохи струсіть, щоб цукор опустився і розчинився. Вкрийте ковдрою і залиште до охолодження компоту. Далі поставте банки в прохолодне місце для зберігання.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати французькі млинці з полуницею та вершковим кремом.