24 червня,
17:30
Сонце у банці: відеорецепт ідеальних консервованих персиків на зиму
Джерело:
"Все просто"Починають достигати перші персики, тож пора їх законсервувати. Вони точно потішать вас узимку.
Консервувати персики зовсім не складно. Просто скористайтеся цим покроковим рецептом.
Варто спробувати Навіть стерилізувати не треба: простий рецепт компоту з черешні на зиму
Консервовані персики
- Час: 1 година
- Порцій: 6
– 1,4 кілограма персиків;
– 700 грамів цукру;
– 100 грамів лимонів.
Приготування:
- Вимийте та обсушіть персики. Наріжте скибочками, складіть у каструлю, додайте цукор та нарізаний кубиками лимон.
- Поставте персики на вогонь, доведіть до кипіння та проваріть 5 хвилин. Зніміть піну та вимкніть вогонь.
- Охолодіть варення до кімнатної температури та знову поставте на вогонь. Знову доведіть до кипіння та проваріть 5 хвилин. Повторіть так 4 рази.
- Розкладіть варення в сухі стерилізовані банки, закрутіть стерилізованими кришками. Закутайте ковдрою та залиште до повного вистигання.