Сонце у банці: відеорецепт ідеальних консервованих персиків на зиму

24 червня 2024, 17:30
Читать новость на русском

Джерело:

"Все просто"

Починають достигати перші персики, тож пора їх законсервувати. Вони точно потішать вас узимку.

Консервувати персики зовсім не складно. Просто скористайтеся цим покроковим рецептом.

Варто спробувати Навіть стерилізувати не треба: простий рецепт компоту з черешні на зиму

Консервовані персики

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6
Інгредієнти:
– 1,4 кілограма персиків;
– 700 грамів цукру;
– 100 грамів лимонів.

Приготування:

  1. Вимийте та обсушіть персики. Наріжте скибочками, складіть у каструлю, додайте цукор та нарізаний кубиками лимон.
  2. Поставте персики на вогонь, доведіть до кипіння та проваріть 5 хвилин. Зніміть піну та вимкніть вогонь.
  3. Охолодіть варення до кімнатної температури та знову поставте на вогонь. Знову доведіть до кипіння та проваріть 5 хвилин. Повторіть так 4 рази.
  4. Розкладіть варення в сухі стерилізовані банки, закрутіть стерилізованими кришками. Закутайте ковдрою та залиште до повного вистигання.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як напої можна приготувати влітку замість кави чи чаю.