Вершкове масло з кропом завершують картину. Щоб насолодитися цією чудовою стравою, скористайтеся цим простим рецептом.
Буде смачно Найкраща страва з картоплі, яку має скуштувати кожен: готуємо гратен – простий рецепт від шефа
Котлета по-київськи
- Час: 55 хвилин
- Порцій: 6
Приготування:
- Масло, подрібнений кріп, часник та сіль перемішайте. Загорніть в харчову плівку ковбаскою і на 15 хвилин відправте у холодильник.
- Куряче філе розріжте повздовж на дві частини. Відбийте молотком під плівкою, кожну частину посоліть та поперчіть.
- Покладіть відбите філе на плівку, на філе викладіть шматочок масла з кропом, загорніть рулетик, закріпіть плівкою та покладіть в морозилку на 20 хвилин.
- Охолоджену котлету обваляйте в борошні, потім – в яйці та в сухариках.
- Котлету опустіть у гарячий фритюр, обсмажте до золотої скоринки та перекладіть на деко. Накрийте фольгою та запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.