Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному
Досі вважаєте, що на приготування апетитних страв із курятини потрібно витратити багато часу? Поспішаємо розвіяти цей міф! Адже із ТМ "Наша Ряба Апетитна" навіть за 10 хвилин можна створити смачну та ситну страву.
У лінійці бренду представлений широкий асортимент виробів із курячого фаршу, зокрема, люля-кебаб, котлети та фрикадельки. Усі вони підготовлені до подальшого обсмаження чи запікання. Тож, аби створити повноцінну страву, вам залишається лише підібрати улюблений гарнір.
Читайте також Швидко і доступно: три рецепти курячих гомілок на щодень
А щоб буденна їжа була апетитною та оригінальною, зберігайте ці три рецепти, для приготування яких знадобиться мінімум зусиль і часу.
Люля-кебаб з курятини
Час: 10 хвилин
Порції: 4
Люля-кебаб з курятини / Фото Shutterstock
– упаковка курячого люля-кебаба ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– консервовані кабачки;
– томатний кетчуп.
Приготування:
- Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю олії або готуємо на антипригарному покритті.
- Викладаємо курячий люля-кебаб та обсмажуємо на середньому вогні 7 хвилин.
- Подаємо готову страву з консервованими кабачками та улюбленим томатним кетчупом.
Смачного!
Котлети з курятини в грибному соусі
Час: 25 хвилин
Порції: 4
Котлети з курятини в грибному соусі / Фото Shutterstock
– упаковка курячих котлет ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 200 грамів печериць;
– 200 грамів жирних вершків;
– 1 зубчик часнику;
– 1 гілочка чебрецю;
– сіль;
– чорний мелений перець;
– петрушка.
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 180 градусів.
- У жаротривку форму викладаємо курячі котлети.
- Очищуємо печериці та нарізаємо їх скибками, додаємо до котлет.
- Змішуємо вичавлений часник з вершками, присмачуємо спеціями, листочками чебрецю та поливаємо все соусом.
- Запікаємо в духовці 25 хвилин.
- Подаємо страву з дрібно нарізаною зеленню.
Смачного!
Фрикадельки з овочами
Час: 30 хвилин
Порції: 4
Фрикадельки з овочами / Фото Shutterstock
– упаковка курячих фрикадельок ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 200 грамів курячого бульйону або води;
– 2 картоплини;
– 2 середні моркви;
– 1 цибулина;
– 2 зубчики часнику;
– сіль;
– чорний мелений перець;
– розмарин.
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 180 градусів у режимі конвекція.
- Викладаємо курячі фрикадельки у жаротривку форму, додаємо до них очищену та нарізану довільними шматочками картоплю, моркву і цибулю.
- Вливаємо бульйон чи воду, додаємо спеції та подрібнений часник. Присмачуємо розмарином.
- Запікаємо страву 20 хвилин до готовності.
Смачного!