Кабачок додасть котлетам користі. Обов'язково втільте в життя цей рецепт.

Варто спробувати Бюджетно, але дуже смачно: рецепт фантастичних гречаників

М'ясні котлети з кабачком

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. М'ясо помийте та поріжте. Цибулю почистьте і теж розріжте на 4 частини. Часник почистьте. Пропустіть все через м'ясорубку.
  2. Кабачок помийте, почистьте від шкірки, приберіть насіння і натріть на дрібній терці. Все змішайте, додайте манку, сіль та перець. Перемішайте.
  3. Сформуйте котлети й обкачайте в панірувальних сухарях з обох боків.
  4. Розігрійте пательню, влийте олію та обсмажте котлети з двох боків до рум'яності. На це піде приблизно по 4 – 5 хвилин з кожного боку.