Так курячу печінку ви ще не їли: швидкий рецепт ніжних рублених котлеток
22 лютого 2024,
19:59
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaКурячу печінку можна не лише смажити чи тушкувати. Перетворіть її на ніжні котлетки.
Вони додадуть різноманітності вашому щоденному столу. Такі котлетки можна приготувати навіть на свято.
Варто спробувати Смажена картопля по-іспанськи: приготуйте тортилью – ця страва здивує вас простотою та смаком
Ніжні рублені котлетки з курячої печінки
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
– 600 грамів курячої печінки;
– 1 яйце;
– 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю;
– 4 столові ложки панірувальних сухарів;
– 2 цибулини;
– 1 морквина;
– сіль, перець, сушений часник до смаку.
Приготування:
- Цибулю та моркву почистьте. Моркву натріть та обсмажте кілька хвилин. Додайте нарізану цибулю. Готуйте ще кілька хвилин.
- Курячу печінку добре промийте, відріжте зайве та дрібно наріжте. Додайте спеції, засмажку, крохмаль, панірувальні сухарі, яйце та ретельно перемішайте.
- Сформуйте котлети за допомогою ложки. Смажте їх до готовності на добре розігрітій пательні.