Тортилью можна їсти й холодною, і гарячою. Також можете додати до неї гриби, якщо їх маєте.

Варто спробувати Котлети "Виручайка": готуємо з м'яса та картоплі

Іспанська тортилья

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Наріжте тоненькими слайсами картоплю. Нагрійте пательню з олією, додайте порізану картоплю і смажте на середньому вогні, помішуючи. Картопля має бути прозора і готова, але майже не підсмажена. На це може піти хвилин 15 – 17.
  2. Додайте тоненько нарізану цибулю і посоліть. Томіть ще хвилин 7 – 10. Далі перекладіть картоплю на сито, щоб стекла зайва олія.
  3. Окремо збийте виделкою 7 великих яєць, поперчіть і посоліть. Поверніть картоплю на пательню і залийте яйцями. Готуйте хвилин 10 під кришкою на повільному вогні.
  4. Потім візьміть пласку велику тарілку та переверніть на неї пательню з картоплею. Далі з тарілки перекладіть її назад у пательню сирою стороною. Готуйте ще хвилин 7 – 9 на повільному вогні.