Тетяна Литвинова розповідає як приготувати смачні та ароматні котлети з грибів з додаванням цибулі та часнику. Це може бути основна страва або гарнір, яку чудово доповнять овочеві салати.

Читайте також Карі з курятиною та гарбузом: рецепт від Тані Литвинової

Рецепт котлет

  1. Ретельно помийте, почистіть гриби, відваріть в окропі, зцідіть воду.
  2. Цибулю почистіть, на пательні з олією пасеруйте кілька хвилин.
  3. Почистіть часник.
  4. У м'ясорубку викладіть цибулю, гриби, часник, подрібніть у фарш.
  5. У миску викладіть фарш, додайте сіль, перець, крохмаль, сухарі, перемішайте.
  6. Сформуйте маленькі котлети, обваляйте у сухарях.
  7. На пательні з олією обсмажте з двох сторін, викладіть на паперовий рушник, щоб видалити залишки олії.
  8. Викладіть на тарілку, задекоруйте гілочкою петрушки. Подавайте з овочами. Смачного!

Рецепт котлет з грибів від Тані Литвинової у відео: