Смачна та ароматна м'ясна страва сподобається дорослим і дітям. Золота хрустка скоринка ззовні та соковита начинка всередині з додаванням грибів і сиру чудово доповнюють страву. До котлет можна подати ваші улюблені салати або гарнір.

Читайте також Як приготувати нагетси з курячої грудки: рецепт на будь-який смак

Як приготувати соковиті котлети з грибами

  1. Для приготування заздалегідь розморозьте фарш.
  2. Помийте гриби, наріжте скибочками, обсмажте на пательні зо золотої скоринки.
  3. Помийте кріп, подрібніть ножем. Сир наріжте маленькими кубиками. У мисці змішайте кріп з сиром, додайте гриби, перемішайте.
  4. Почистіть цибулю, наріжте напівкільцями, обсмажте на пательні до золотої скоринки. Зніміть з вогню, подрібніть у блендері.
  5. У мисці з'єднайте фарш з цибулею, додайте сіль, перець, вершки, панірувальні сухарі, ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
  6. Окремо у мисці збийте яйця. Викладіть сухарі у миску.
  7. Розділіть фарш на 7 частин. З кожної частини фаршу з більшої частини сформуйте кульку, притисніть, викладіть усередину начинку. Зверху накрийте меншою частиною і сформуйте овальної форми котлету.
  8. Кожну котлету занурте у яйце, обваляйте в сухарях.
  9. На розігріту пательню з олією викладіть котлети, обсмажте з обох сторін протягом 4-5 хвилин до рум’яної скоринки.
  10. Розігрійте духовку до температури 150 градусів, відправте запікатись протягом 15 хвилин. Викладіть готові котлети на паперові серветки, щоб забрали на себе олію, яка залишиться на сухарях.
  11. Подавайте котлети гарячими. Смачного!