Український кухар разом з військовим кухарем 4 батальйону Королівського Шотландського полку Збройних Сил Великої Британії, в польових умовах приготував справжній борщ. Щоправда, Євген додав до традиційної української страви свої нотки унікальності смаку за допомогою особливих інгредієнтів.

Читайте також Кулінарія в магазинах: поширені міфи та дійсні переваги

Він приготував його на качці з додаванням дещо незвичних інгредієнтів – польових трав.

полігон
Євген Клопотенко / Фото фейсбук сухопутних військ ЗС України

Український борщ Клопотенко подавав для британських, американських та канадських союзників.

полігон
Євген Клопотенко / Фото фейсбук сухопутних військ ЗС України

Тож присутні гості з країн-членів НАТО мали можливість доторкнутися до сучасного українського кулінарного мистецтва прямо на полігоні Широколанівського Міжвидового центру підготовки військових частин та підрозділів.

Британські партнери також поділилися власними кулінарними традиціями та почастували присутніх традиційним шотландським хаґґісом та десертами.

Полігон
Частування на полігоні / Фото фейсбук сухопутних військ ЗС України

хаггіс
Класичний Хаґґіс / Фото Смак юа

Як все відбувалося – дивіться у відео: