Солянка по-японськи: готуємо ароматний кімчі набе – елементарний рецепт

23 лютого 2024, 19:20
Читать новость на русском

Джерело:

rikochan_japan

У японській кухні є суп, який найчастіше готують у холодну пору року. Мовиться про ароматний та зігрівальний кімчі набе.

Ймовірно, він навіть смачніший, ніж усім відомий рамен. Обов'язково спробуйте приготувати цей суп.

Буде смачно Британці його просто обожнюють: рецепт рибного пирога, гідного королівської родини

Кімчі набе

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1,5 літра води;
– 300 – 400 грамів кімчі;
– 70 грамів пасти місо;
– 3 столові ложки соєвого соусу;
– сіль, перець до смаку;
– 300 грамів тофу;
– 300 грамів тонко нарізаної свинини;
– 5 грибів шиїтаке;
– 300 грамів ковбаси.

Приготування:

  1. Доведіть воду до кипіння.
  2. Тим часом наріжте всі інгредієнти.
  3. Коли вода закипить, додайте кімчі, місо-пасту, соєвий соус, перець і сіль.
  4. Через 10 хвилин всипте ковбасу, тофу, свинину та шиїтаке.
  5. Готуйте на слабкому вогні ще 20 хвилин.
  6. Готовий кімчі набе подавайте гарячим.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати фінський вершковий суп.