Цей давній крем складається з кави, цукру та вершків. Ви можете використовувати як заварну, так і розчинну каву.

Цікаво Страва, що розірвала мережу: вчимося готувати найпухкіші японські оладки, які здивують всіх

Крем з кави

  • Час: 1 година
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Приготуйте 200 мілілітрів будь-якої кави.
  2. Чим вона міцніша, тим сильніше буде відчутний смак варення.
  3. Влийте вершки в каструлю.
  4. Увімкніть конфорку на слабку потужність і додайте цукор. Ретельно перемішайте і нагрівайте, поки цукор не розчиниться.
  5. Коли вершки закиплять, додайте каву.
  6. Вливайте його повільною цівкою, постійно помішуючи.
  7. Встановіть конфорку на мінімальну потужність, при якій крем буде продовжувати злегка пузиритися.
  8. Варіть до загустіння, приблизно 25 – 30 хвилин. Гарячий крем можна розлити по банках і залишити догори дном для збереження.
  9. Ви можете зберігати його в холодильнику до двох тижнів.