Цей давній крем складається з кави, цукру та вершків. Ви можете використовувати як заварну, так і розчинну каву.
Цікаво Страва, що розірвала мережу: вчимося готувати найпухкіші японські оладки, які здивують всіх
Крем з кави
- Час: 1 година
- Порцій: 2
Приготування:
- Приготуйте 200 мілілітрів будь-якої кави.
- Чим вона міцніша, тим сильніше буде відчутний смак варення.
- Влийте вершки в каструлю.
- Увімкніть конфорку на слабку потужність і додайте цукор. Ретельно перемішайте і нагрівайте, поки цукор не розчиниться.
- Коли вершки закиплять, додайте каву.
- Вливайте його повільною цівкою, постійно помішуючи.
- Встановіть конфорку на мінімальну потужність, при якій крем буде продовжувати злегка пузиритися.
- Варіть до загустіння, приблизно 25 – 30 хвилин. Гарячий крем можна розлити по банках і залишити догори дном для збереження.
- Ви можете зберігати його в холодильнику до двох тижнів.