Скуштувати цю чудову американську страву можна не лише у США. За дібраним нами рецептом ви легко приготуєте їх у себе вдома.

Читайте також Нарізати не потрібно: 5 простих страв із рубленого курячого філе для всієї родини

Рецепт медових крилець "Бафало"

  • Час: 1 година 25 хвилин
  • Порції: 6

Приготування:

  1. Найперше приготуйте соус ранч: ретельно змішайте всі інгредієнти для нього й відправте до холодильника, поки готуватимете крильця.
  2. Розігрійте духовку до 210 градусів.
  3. Деко вкрийте харчовим пергаментом і скропіть олією.
  4. Крильця обсушіть паперовими рушниками й змішайте у великій мисці з 1½ чайної ложки солі, 1 чайною ложкою перцю та борошном.


Фото Damn delicious

  1. Викладіть крильця на деко й відправте запікатися до духовки. Через 20 хвилин переверніть їх на другий бік і запікайте ще 20 – 25 хвилин.
  2. Приготуйте томатний соус. Для цього змішайте в сотейнику томатну пасту, гострий соус, мед, вершкове масло, вустерський соус, цибулевий та часниковий порошок. Доведіть суміш на середньому вогоні до кипіння й зменште вогонь. Варіть соус, постійно помішуючи, до загустіння (15 – 20 хвилин).
  3. Запечені крильця змішайте у великій мисці з половиною томатного соусу, викладіть на деко й на 5 – 7 хвилин відправте до духовки, щоб закарамелізувалися.
  4. Додайте до страви решту томатного соусу.
  5. Готові курячі крильця "Бафало" подавайте із соусом ранч.

Смачного!