Скуштувати цю чудову американську страву можна не лише у США. За дібраним нами рецептом ви легко приготуєте їх у себе вдома.
Читайте також Нарізати не потрібно: 5 простих страв із рубленого курячого філе для всієї родини
Рецепт медових крилець "Бафало"
- Час: 1 година 25 хвилин
- Порції: 6
Приготування:
- Найперше приготуйте соус ранч: ретельно змішайте всі інгредієнти для нього й відправте до холодильника, поки готуватимете крильця.
- Розігрійте духовку до 210 градусів.
- Деко вкрийте харчовим пергаментом і скропіть олією.
- Крильця обсушіть паперовими рушниками й змішайте у великій мисці з 1½ чайної ложки солі, 1 чайною ложкою перцю та борошном.
Фото Damn delicious
- Викладіть крильця на деко й відправте запікатися до духовки. Через 20 хвилин переверніть їх на другий бік і запікайте ще 20 – 25 хвилин.
- Приготуйте томатний соус. Для цього змішайте в сотейнику томатну пасту, гострий соус, мед, вершкове масло, вустерський соус, цибулевий та часниковий порошок. Доведіть суміш на середньому вогоні до кипіння й зменште вогонь. Варіть соус, постійно помішуючи, до загустіння (15 – 20 хвилин).
- Запечені крильця змішайте у великій мисці з половиною томатного соусу, викладіть на деко й на 5 – 7 хвилин відправте до духовки, щоб закарамелізувалися.
- Додайте до страви решту томатного соусу.
- Готові курячі крильця "Бафало" подавайте із соусом ранч.
Смачного!