Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко поділився з читачами смачним та легким у приготуванні рецептом рум'яних кручеників зі свининою та грибами.

Читайте також Зіркові гості та відомі бренд-шефи: хто став першим учасником нового кулінарного кастинг-шоу

Всього 45 хвилин і страва вже буде на столі, а подавати її можна як закуску, так і основну страву на обід чи вечерю.

Рецепт кручеників в тісті

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 4 – 6

Приготування:

  • Очищаємо м'ясо від зайвих плівок та жиру, нарізаємо його то тонкі скибки та трохи відбиваємо.
  • Розігріваємо сковорідку з олією та трішки обсмажуємо м'ясо з обох сторін.
  • Печериці нарізаємо дрібними шматочками та обсмажуємо з цибулею на тій самій сковорідці, де обсмажувалося м'ясо. Солимо і перчимо.
  • Розкачуємо листкове тісто, нарізаємо на квадрати та закручуємо в нього м'ясо з грибами.
  • Змащуємо крученики яєчним жовтком та викладаємо на деко.
  • Запікаємо крученики у розігрітій до 180 градусів духовці 20 – 25 хвилин.

Нехай смакує!