У кожної господині є свій власний фірмовий рецепт приготування курки. Але з такою начинкою – шинкою і сиром, страва виходить ароматною, неймовірно смачною та соковитою. За бажанням можете зробити вишуканий соус або домашній майонез.
Читайте також Як приготувати куряче суфле: домашній рецепт
Курка фарширована шинкою і сиром
- Тушку ретельно помийте, зніміть шкірку, залишаючи ніжки й крильця, м'ясо відокремте від кісток, подрібніть за допомогою м'ясорубки.
 - У мисці викладіть батон, додайте молоко, залиште протягом 5 хвилин.
 - Шинку наріжте кубиками або соломкою.
 - Сир натріть на грубій тертці.
 - Петрушку помийте, подрібніть ножем.
 - Перець помийте, почистіть наріжте кубиками.
 - Для приготування начинки у мисці з'єднайте курячий фарш, додайте батон, шинку, сир, солодкий перець, петрушку. Далі – додайте яйця, вершки, сіль, перець, перемішайте.
 - Викладіть всередину курки начинку, закріпіть зубочистками. Курку зверху змастіть майонезом, ниткою закріпіть ніжки й крильця.
 - Деко змастіть рослинною олією, викладіть курку.
 - Розігрійте духовку до температури 160-180 градусів протягом 1,5 години, поливаючи бульйоном.
 - Дістаньте з духовки. Викладіть на тарілку, розріжте на порції. Смачного!
 


