Суфле – страва французької кухні, яку традиційно запікають у духовці. Під час приготування потрібно дотримуватися послідовністі процесів. Щоб суфле не падало, компоненти повинні бути кімнатної температури.

Читайте також Рецепт салату Коул Соул від Лізи Глінської: смачна і корисна страва з капусти на кожен день

Куряче суфле

  1. Філе ретельно помийте, відваріть, пропустіть через м'ясорубку.
  2. Молоко вилийте у каструлю, доведіть до кипіння, поставте на 5-10 хвилин холонути.
  3. У миску викладіть фарш, додайте вершкове масло, гаряче молоко, жовтки, борошно і сіль.
  4. Ретельно перемішайте, викладіть у змащену маслом форму.
  5. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, запікайте протягом 20-25 хвилин.
  6. Перед подачею ретельно помийте, наріжте полуницю тонкими скибочками.
  7. Базилік помийте.
  8. Викладіть суфле, задекоруйте гілочками базиліку. Смачного!