Суфле – страва французької кухні, яку традиційно запікають у духовці. Під час приготування потрібно дотримуватися послідовністі процесів. Щоб суфле не падало, компоненти повинні бути кімнатної температури.
Читайте також Рецепт салату Коул Соул від Лізи Глінської: смачна і корисна страва з капусти на кожен день
Куряче суфле
- Філе ретельно помийте, відваріть, пропустіть через м'ясорубку.
- Молоко вилийте у каструлю, доведіть до кипіння, поставте на 5-10 хвилин холонути.
- У миску викладіть фарш, додайте вершкове масло, гаряче молоко, жовтки, борошно і сіль.
- Ретельно перемішайте, викладіть у змащену маслом форму.
- Розігрійте духовку до температури 180 градусів, запікайте протягом 20-25 хвилин.
- Перед подачею ретельно помийте, наріжте полуницю тонкими скибочками.
- Базилік помийте.
- Викладіть суфле, задекоруйте гілочками базиліку. Смачного!