Любителі гостренького, ця страва з курятини та овочів в азійському стилі – саме для вас. Ніжне м'ясо, соковиті овочі та пікантний соус – смакота!

Читайте також Обід в офіс за 30 хвилин: французький сендвіч, яйця по-шотландськи, курячі стріпси з гарбузом

Рецепт курки по-азійськи

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 4


Курка в азійському стилі / Фото Яни Станішевської

Приготування:

  1. Наріжте всі овочі соломкою.
  1. Куряче філе наріжте тонкими смужками.
  1. Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній курятину.
  1. Додайте нарізані овочі й перемішайте.
  1. Через 2 хвилини відправте на сковорідку кабачок та пекінську капусту. Обсмажуйте всі інгредієнти ще 2 – 3 хвилини.
  1. Зменште вогонь і влийте до страви бульйон та чилі соус. Тушкуйте страву ще 5 хвилин на повільному вогні.
  1. Готову страву посипте насінням кунжуту й подавайте до столу.

Смачного!