Ніжне куряче філе з апельсиновим соусом можна подавати у будні й свята. Страва готується швидко – протягом 30-40 хвилин, яка сподобається не тільки смаком, а й гарною презентацією.

Читайте також Курячий суп із грибами та локшиною: домашній рецепт

Куряча грудка в апельсиновому соусі

  1. Ретельно помийте куряче філе, обсушіть паперовим рушником, натріть сіллю і перцем.
  2. М'ясо викладіть на пательню з розігрітим вершковим маслом, обсмажте з двох сторін протягом 3-4 хвилини.
  3. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, викладіть м'ясо на деко, відправте запікатись протягом 10 хвилин.
  4. Для приготування апельсинового соусу помийте апельсини. З одного апельсина вичавіть сік, натріть цедру. Інший – наріжте кільцями.
  5. На пательню викладіть апельсинові кільця, вилийте сік, додайте цедру, варіть сироп на середньому вогні.
  6. Дістаньте м'ясо з духовки, викладіть на пательню з сиропом, кілька разів переверніть, накрийте кришкою і розігрійте.
  7. Викладіть на тарілку. Смачного!