Курка з ананасами – безпрограшний варіант гарячої страви. Вона підійде і на звичайну вечерю, і на будь-яке свято.

Варто спробувати Ці продукти є не лише в холодильнику президента: ідея простої вечері від Олени Зеленської

Філе з ананасами

  • Час: 55 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Філе наріжте стейками та відбийте.
  2. На дно форми викладіть цибулю. Вона зробить страву соковитішою та смачнішою, тому не ігноруйте цей інгредієнт.
  3. Зверху м'ясо посипте сіллю та приправою для курки.
  4. Змастіть сметаною або майонезом, посипте нарізаними ананасами та тертим сиром.
  5. Випікайте за 180 градусів 35 – 40 хвилин.