Як його готувати, показала перша леді Олена Зеленська. З цим рецептом у вас точно все вдасться.

Варто пробувати Святковий та яскравий "Шанхай": готуємо простий салат з винятковим смаком

Вегетаріанський закритий пиріг

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. До відвареної картоплі додайте олію та зробіть пюре.
  2. Відваріть до напівготовності сочевицю. Подрібніть часник.
  3. Дрібно наріжте цибулю, трохи підсмажте на половині олії, після чого додайте моркву та пасеруйте 5 – 7 хвилин.
  4. Додайте томатну пасту, часник, відварену сочевицю та 100 мілілітрів води. Тушкуйте декілька хвилин. Додайте сіль та перець.
  5. Викладіть масу у форму, а зверху рівномірно розподіліть картопляне пюре.
  6. Запікайте 20 – 25 хвилин за температури 180 градусів до появи рум'яної скоринки.